Βαθμολογία

Νίκη παραμονής για τους Καλαρρύτες

Νίκη με σκορ 3-1 πήραν οι Καλαρρύτες απέναντι στην Θύελλα Ελάτειας, την οποία και προσπέρασαν κατά έναν βαθμό στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Δασκαλόπουλο, που έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα, είχαν και δοκάρι με τον Γαρυφαλλόπουλο.  

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, ο Μπάτζιος με σουτ από τα 40 μέτρα σημείωσε το 2-0, για να μειώσει η Ελάτεια στο 75’ με τον Γιώργο Κίτσιο του Θεοδώρου, σε 2-1. Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, ο Κωνσταντάς.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ελάτειας έχει παράπονα από την διαιτησία, ενώ οι εκπρόσωποι της υπέγραψαν με επιφύλαξη το Φύλλο Αγώνος.

Καλαρρύτες(Κώστας Ρεντούμης): Ράγιας, Μουστάκας, Μπρατάν, Ρούμπος, Βαϊούλης, Φασούλας, Κοταρέλας, Κωνσταντάς, Μπάτζιος, Γαρυφαλλόπουλος, Δασκαλόπουλος(70’ Σουπεκιώτης).

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννης): Ρωμάνος, Σολωμός, Γεωργαντζιάς, Γουγουλιάς, Στογιάννης, Πάσχος(75’ Πιτσιάβας), Κίτσιος Γ. του Θ., Κίτσιος Γ. του Κ.(60’ Βούλγαρης), Μπλιώνας, Σδράγκας, Χατζής.

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Κουμάρογλου, Παπαχατζής.

Γιώργος Μητσιούλης