Βαθμολογία

Ο Γκαντρής «κεραυνοβόλησε» την Θύελλα

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Κεραυνός Δένδρων, απέναντι στην Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου και εδραιώθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με την συμπλήρωση ενός τετάρτου στο παιχνίδι, ο Γκαντρής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 35’ κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του, όταν σημείωσε το 2-0. Στην συνέχεια, τα Δένδρα έχασαν ευκαιρίες και με τους Ράσα, Μαργαρίτη και Κατσιαβριά.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 2-1, στο 70ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα του Αποστόλη Γραμμένου.

Κεραυνός Δένδρων(Χρήστος Τασούλας-Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Γκανάτσιος, Καλαμάς, Μπαλογιάννης, Τασούλας, Γκάτης, Τσιάτας(60’ Ρένι), Γκαντρής, Μαργαρίτης, Παπαοικονόμου(40’ Ράσα), Μιναρετζής(70’ Κατσιαβριάς).

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου(Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Γραμμένος Β.(74’ Βαλιάκος Ν.), Βαλιάκος Μ., Λέτσιος, Γεωργάκης, Γραμμένος Α., Μπρέλλας(66’ Παναγιώτου), Μήσιος(56’ Μπακλαβάς), Λυμπίκης Α., Βαλιάκος Π., Τάμπλης.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Δεληγιάννη, Καραμαγκιόλας.

Γιώργος Μητσιούλης