Βαθμολογία

Έκανε την υπέρβαση και θα το παλέψει ο Βρυότοπος

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Βρυότοπος, απέναντι στον πρωτοπόρο του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, Όλυμπο Γόννων και ανανέωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι με τον Γκαμπέτα στο 20ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα, Ο Βόραδας, άνοιξε το σκορ, όταν εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και σημείωσε το 1-0, ενώ στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν και κάποιες ευκαιρίες με τον Ψύρρα. Οι Γόννοι απάντησαν στο 31ο λεπτό, όταν και ισοφάρισαν με τον Πραγκαφίλη, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βρυότοπος κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, όταν ο Νταλακούρας, έκανε το 2-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

Βρυότοπος(Μανώλης Γαραζανάκης): Μάνος, Νταλακούρας, Λιάκος, Γκαμέτσας, Γκαμπέτας, Δράμης(65’ Μπιζιώτας), Τσιρόπουλος(50’ Δεληχρήστος), Ψύρρας(75’ Παππάς), Βόραδας, Σπυρόπουλος, Καραδήμος.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Κανταρίνος Αντ., Πανδρεμένος(56’ Ντόντος), Γραβάνης, Τσιαπλές, Μαργκεκάι, Κανταρίνος Νικ., Ντόι, Πραγκαφίλης, Καλούσης(79’ Καναβούρας), Μάντζιαρης Στεφ., Μάντζιαρης Νικ.

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Μουντζουρούφης, Τάνας.

Γιώργος Μητσιούλης