Βαθμολογία

««Δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για ανωτερότητα του Τυρνάβου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. «Ο Τύρναβος δεν το βάζει κάτω», ήταν το σύνθημα που έδωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά την ήττα (2-1) από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Όπως δήλωσε:

«Δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Πιστεύω ότι και στα δύο ημίχρονα ήμασταν πολύ καλύτεροι στο παιχνίδι, σε κατοχή, σε ευκαιρίες και η αντίπαλη ομάδα χωρίς ευκαιρίες για γκολ, από μία κόντρα και από μία αδράνεια σε στημένη φάση, δεχτήκαμε δύο γκολ. Από τη δικιά μας πλευρά, εκεί που φαινόταν ότι θα γίνει το 1-2, με την ευκαιρία του Παληγεώργου και με την αδυναμία του Σουλιώτη να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι, τελικά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ.

Δεν το βάζουμε κάτω, έχουμε 8 παιχνίδια και η ομάδα μου θα σωθεί 100%, γιατί απλά είμαστε καλύτερη ομάδα, κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και παίζουμε καλύτερη μπάλα. Η ατυχία είναι μία φορά, το πολύ δύο. Αν έχεις καλή ομάδα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Πιστεύω ότι αδικούμαστε πάρα πολύ από το αποτέλεσμα σήμερα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον φίλο μου Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) και να εκπληρώσει τους στόχους για παραμονή της ομάδας του».

Ο Δημήτρης Πρίφτης είπε: «Εμείς ήρθαμε εδώ με στόχο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε κάποιο πλάνο στο παιχνίδι μας και ανεπεξήλθαμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Σίγουρα, κάποιες άτυχες φάσεις μας στέρησαν τους βαθμούς που θέλαμε. Τα λάθη και η ατυχία αυτή τη στιγμή κοστίζουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη συνέχεια και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι δίχως αύριο. Το μόνο αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη».