Βαθμολογία

Βλέπει παραμονή ο Πανθρακικός

Με κομμένη την ανάσα αναμένεται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague σε ό,τι αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Με τον Εργοτέλη να έχει ήδη υποβιβαστεί, τρεις ομάδες θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τη μία μοιραία θέση του υποβιβασμού.

Ο Πανθρακικός πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βέροιας με αποτέλεσμα να φτάσει στους 40 βαθμούς. «Χρυσός» σκόρερ ο Ίγκορ από το σημείο του πέναλτι. Έτσι, είναι ισόβαθμος με τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Βοιωτίας δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου ηττήθηκε 1-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το τρίποντο αυτό αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος με τον Ναπολεόνι να κάνει όργια, διέλυσε 3-1 τον Πανιώνιο για να βρεθεί στην 5η θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος έμπλεξε καθώς θέλει τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Σε ένα από τα πιο αδιάφορα παιχνίδια της ημέρας ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον Εργοτέλη. Τέλος η SKODA έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης σε ακόμα ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.