Βαθμολογία

Πάλεψε αλλά στο τέλος έχασε…

Ο Τύρναβος αν και έκανε σημαντική προσπάθεια στην Καρδίτσα γνώρισε στο φινάλε την ήττα με σκορ 2-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας και έτσι έμεινε στα…χαμηλά της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν με το «καλημέρα» το γκολ. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μιλουτίνοβιτς σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Γκουγκούδη και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου. Στο 23' οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα όταν το σουτ του Τζέκου μετά από πάσα του Σαΐν κόντραρε και ξεγέλασε τον Πρίφτη για το 1-0.

Ωστόσο ο Τύρναβος χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να ισοφαρίσει. Με την συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα ο Καραμανλής εκτέλεσε πολύ όμορφα ένα φάουλ κι έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση έψαξε το γκολ της νίκης. Τελικά το πέτυχε ε στο 58'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαργυρίου η μπάλα έφτασε στα πόδια του Τζέκου μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Κουλίδης (70' Μπιτέλης), Τζέκος (85' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ, Σαΐν (74' Βουτσιάς).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Σουλιώτης, Ντατίδης (64' Όττα), Παληγεώργος (73' Αλεξίου), Γεωργίου (57' Ιβανίδης), Γκούρτσας, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ.