Βαθμολογία

«Νόμιζα ότι το αεροπλάνο το οδηγούσε ο ατζέντης του Μπενίτεθ»

Ο Μπρένταν Ρότζερς κλήθηκε να απαντήσει για το πανό που «πέταξε» πάνω από το «Άνφιλντ» το οποίο ζητούσε την απόλυσή του και την πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ, λέγοντας αστειευόμενος πως νόμιζε ότι οδηγός ήταν ο ατζέντης του Ισπανού συναδέλφου του, αλλά και πως οι οπαδοί ξεχνούν γρήγορα. Παράλληλα, αποθέωσε τον Στίβεν Τζέραρντ.

«Είναι άνθρωπος που μπορεί να ανταπεξέλθει. Πολλοί ποδοσφαιριστές δυσκολεύονται όταν χάνουν ένα πέναλτι καθώς τους επηρεάζει πραγματικά. Αλλά για εκείνον είναι ένα κίνητρο να πάει παρακάτω, καθώς αισθάνεται προσωπικά υπεύθυνος.

Το κάναμε δύσκολο. Πετύχαμε ένα εξαιρετικό γκολ για να πάρουμε το προβάδισμα και στην συνέχεια είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να πάρουμε μια άνετη νίκη. Το 1-0 δεν είναι ποτέ καλό κόντρα σε μια ομάδα που είναι καλή στα στημένα και το απέδειξαν στο κόρνερ στην φάση της ισοφάρισης. Αλλά όλοι οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και στο τέλος πήραμε τη νίκη που αξίζαμε» ανέφερε ο Βορειοϊρλανδός, ενώ για το πανό προσέθεσε:

«Στην αρχή νόμιζα πως το αεροπλάνο το οδηγούσε ο ατζέντης του Ράφα. Στο ποδόσφαιρο η μνήμη είναι κοντή. Πέρυσι ήμασταν εδώ και παραλίγο να κερδίσουμε τον τίτλο.Θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Μόνο αυτό».