Βαθμολογία

Απίστευτο: Αγωνίστηκαν με μάσκες για την σκόνη!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Όπως αναφέρει το patragoal.gr, σε παιχνίδι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στο νομό Αχαΐας, οι παίκτες της ομάδας Δόξα Νιφορείκων (Β’ τοπικό) αποφάσισαν να αγωνιστούν με μάσκες (!) γιατί δεν άντεχαν άλλο τη σκόνη, αφού το γήπεδο δεν έχει χόρτο, αλλά μόνο χώμα. Με αυτό τον τρόπο αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν αφού εδώ και τόσο χρόνια δεν έχει γίνει κάτι. Ακολουθεί το ρεπορτάζ της πατρινής ιστοσελίδας:

Με αυτόν τον τρόπο επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση της Δόξας Νιφορείκων να προστατευτούν από την σκόνη και παράλληλα να δείξουν την δυσαρέσκεια τους προς την Δημοτική Αρχή και την Πολιτεία που 40 χρόνια τώρα οι φωνές τους ώστε να τοποθετηθεί χλοοτάπητας στο γήπεδο Νιφορείκων πέφτουν σαν σταγόνα στον ωκεανό.

Όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας των Νιφορείκων: «Γυρίζουμε σπίτια μας  μετά από προπονήσεις και αγώνες και φτύνουμε σκόνη... Έχουμε  κουραστεί προεκλογικά να έρχονται όλοι στο χωριό και να τάζουν γήπεδο και αφού εξασφαλίσουν τους ψήφους που θέλουν μας θυμούνται μετά από 4 χρόνια. Είναι πραγματικά κρίμα εν έτη 2015 τα παιδιά να αγωνίζονται σε ξερό γήπεδο μέσα στην σκόνη και πολλούς τραυματισμούς...»!