Βαθμολογία

Κέρδισε και σιγουρεύτηκε η Ανθούπολη

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Ανθούπολη, απέναντι στα Βούναινα, σε ένα παιχνίδι, όπου το ενδιαφέρον βρισκόταν στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, μιας και ήθελαν να σιγουρέψουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Από την άλλη, τα Βούναινα, όντας οι πρωταθλητές για φέτος, δεν είχαν τόσο ενδιαφέρον.

Στο 20ο λεπτό, ο διαιτητής, έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους για χέρι του Ντουρουντάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαπουνάς, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεμονής ισοφάρισε σε 1-1 για τα Βούναινα, αλλά στο 77ο λεπτό, ο Νίκου, έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα της Λάρισας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Ανθούπολη(Θανάσης Αθανασόπουλος): Χάμος, Κωτέλης, Ροκάς, Χατζής, Σκορδίλης(60’ Τσιάτας Κ.), Νίκου, Παυλίδης, Παναγούλης (70’ Ζάχος), Χατζηρούφας, Κόντης (46’ Μακρυνίκας), Σαπουνάς.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Ματούλας (35’ Καραποστόλης, λ.τ.), Ζηβαρίδης, Αγγλόπουλος, Ντουρουντάκης, Μαλαβιέζος (50’ Τριτόπουλος), Μερτζανίδης, Χατζηλιάδης (46’ Λεμονής), Κοκκάλας, Τσαπράζης Κ., Αθαναηλίδης, Τζιάτζος.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Τέγος, Μπάρκας.

Γιώργος Μητσιούλης