Βαθμολογία

Με ένα Like στην κλήρωση για μια PIZZA FAN

Η PIZZA FAN ξεκινά να είναι στο πλευρό της ΑΕΛ στην προσπάθεια για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Έτσι λοιπόν μέσα από το athleticlarissa.gr με ένα LIKE στην σελίδα μας, θα μπείτε στο διαγωνισμό όπου τρεις νικητές που θα προκύψουν μετά από αυτόματη κλήρωση θα κερδίσουν τρεις πίτσες 8 τεμαχίων. Η διαδικασία απλή, μπείτε στη σελίδα μας και με ένα LIKE μπορεί να είστε εσείς ο ένας από τους τρεις τυχερούς.

Το πρώτο παιχνίδι που θα ισχύσει ο διαγωνισμός είναι αυτό της προσεχούς Δευτέρας (4/5) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Από το Σάββατο (2/5) μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα (18:00) με ένα LIKE ίσως να είστε εσείς ο νικητής!

Οι νικητές θα ενημερώνονται μέσα από την σελίδα μας στο facebook και θα περνάνε την επομένη του αγώνα από το κατάστημα της PIZZA FAN στη Λάρισα στην οδό Αλέξανδρου Παναγούλη 73.

Επίσης κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή της PIZZA FAN στην πρώτη σου mobile παραγγελία!

Η PIZZA FAN και η ιστορία της

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της pizza delivery από το 1996. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στο χώρο του pizza delivery. Σήμερα η εταιρία αγγίζει τα 64 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η PIZZA FAN από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών. Γι’ αυτό ανέπτυξε ένα πολύπλευρο και ευέλικτο πελατοκεντρικό σύστημα (CRM), που της επιτρέπει να επικοινωνεί καθημερινά με τους καταναλωτές της και να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της.

Προσφέρει σταθερά φαγητό υψηλής ποιότητας:

- σε ευρεία ποικιλία γεύσεων
- με άριστη σχέση τιμής – προϊόντος - 13 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

Εισάγει νέα πρωτοποριακά προϊόντα, όπως η PIZZA Σίκαλης (μοναδική), η PIZZA με πολύσπορο ζυμάρι , η πίτσα με λεπτή crispy ζύμη, και η PIZZA 4X4 (με τη μεγαλύτερη διάμετρο, 50cm, στην Ελλάδα).

Όραμα της εταιρείας είναι αυτή την επιτυχημένη “συνταγή” να τη γευθεί όλη η Ελλάδα