Βαθμολογία

Πέρασε εμφατικά από την Μελία η Ραψάνη

Ο Σ.Σ Ραψάνης είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Ένωσις Μελιάς όπου κέρδισε με 0-4. Έτσι οι φιλοξενούμενοι μένουν στην 3η θέση.

Η Ραψάνη μπήκε δυναμικά. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σινάν Τζ. με πλασέ έκανε το 0-1. Με την συμπλήρωση του μισάωρου ο Μπούρος θα πάρει το ριμπάουντ από το σουτ του Βάρσου για το 0-2. Ο Μπούρας είχε άλλες δύο ευκαιρίες να κάνει το 0-3 αλλά δεν τα κατάφερε. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ράντζα ο οποίος στάθηκε άτυχος στην απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 40’.

Στην επανάληψη τώρα η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκη στους γηπεδούχους. Στο 48’ ο Ρακιτζόγλου θα νικηθεί στο τετ-α-τετ από τον Σδούγκα. Στο 60’ θα γίνει το 3-0 με ωραία καρφωτή κεφαλιά του Καραγκούνη Ντέμη και το τελικό 0-4 θα το κάνει ο Σινάν Τζέφρι στο 90’ με ψύχραιμο πλάσε.

Α.Ε. Μελίας (Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Δαλαμπύρας, Αγγελακόπουλος, Ράντζας, Παπαγεωργίου, Κόγιος, Παγονόπουλος, Χασιώτης, Χατζόπουλος, Ρακιντζόγλου, Μπακάλης.

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Τσούλκας (70′ Γκιώνης), Βάρσος (74′ Σινάν Ερ.), Γκαραγκούνης Δ., Σαχπατζίδης, Σινάνι Β., Κουτσάκης, Κούμε (75′ Ντιντής), Σινάν Τζ., Γκαραγκούνης Ντ., Μπούρος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας, Τζιμούρτος, Δήμου.

Βασίλης Παπαχατζής