Βαθμολογία

Ανατροπή με...παράπονα

Ο Άρης Κουλουρίου πέρασε με ανατροπή στο β’ ημίχρονο από την Ομόνοια με 2-3. Οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο το πάνω χέρι το είχαν οι γηπεδούχοι. Έτσι στο 10’ ο Δημητρέλης θα κάνει το 1-0 αφού θα περάσει και τον Χαλβατζάρα. Το 2-0 έγινε στο 23’ από τον Πράτο ύστερα από σέντρα του Γιαννακού. Από εκεί και έπειτα ο Δημητρέλης έχασε άλλες δύο ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι και θα τα καταφέρουν. Πρώτα στο 58’ μείωσαν με ατομική προσπάθεια του Κοτάκου σε 2-1. Η ισοφάριση θα έρθει στο 60’ όταν ο Νεράντζης θα περάσει και τον Κοσμά και θα κάνει το 2-2. Το τελικό 2-3 θα το κάνει ο Τζιότζιος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αθανασόπουλου.

Ομόνια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Στραβέλας (55’ Βαλιάκος), Σέντζας, Δούρος, Θανάσης, Αγγελόπουλος, Γιαννακός, Πιτσίλκας, Δραχαλίβας, Πράτος (65’ Μωυσιάδης), Δημητρέλης.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος (60’ Δορμιανίδης), Νεράντζης, Αγραφιώτης, Χάμος, Κάτσης, Τζιώτζιος, Λαζάρου, Γκρέτσης, Κοτάκος, Σιδηρόπουλος (60’ Αθανασόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Νίτσας, Μίχος.

Βασίλης Παπαχατζής