Βαθμολογία

Άνετο πέρασμα από το Αρμένιο

Η Δόξα Αρμενίου είχε ένα εύκολο απόγευμα το Σάββατο (2/5), επικρατώντας του αδύναμου Τοξότη με σκορ 1-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η φιλοξενούμενη ομάδα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις της. Στο 20’ ο Τσέλα για τον Τοξότη έπιασε μέσα στην περιοχή ένα καλό σουτ, με τη μία η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 28’ προηγήθηκε η ομάδα του Αρμενίου με τον Βασίλη Καψούρη, ο οποίος συνδυάστηκε ωραία με τον Γκόντα και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Στο επόμενο λεπτό, ο Τσέλα στόπαρε ωραία την μπάλα, την έδωσε προς τα πίσω στον Νταναβάρα και αυτός από το χώρο του κέντρου με ωραία ασύλληπτο σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 50’ έβγαλε ωραία σέντρα ο Χύσα στον Καψούρη και αυτός από πλάγια αριστερά με σουτ διπλασίασε τα τέρματά του και έκανε το 1-2. Στο 58’ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή από τον Σαπουνά, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65’ η καλύτερη στιγμή για τον Τοξότη να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Τσέλα εκτέλεσε το κόρνερ, πήρε ο Σαπουνάς και το σουτ του κυριολεκτικά επάνω στη γραμμή έδιωξε ο Μουράτης. Στο 67’ το Αρμένιο έβαλε τον τίτλο του νικητή, όταν ο Χύσα έβγαλε ωραία σέντρα, με τη μία ο Σολάκου το σουτ και διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

*Αξίζει να αναφέρουμε πως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην του επί πολλά έτη παράγοντα και διοικητικού του Τοξότη Συρακούλη Κώστα ποτ έφυγε από την ζωή.

Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Σταυρόπουλος, Δήμου, Τσακνάκης, Κορομηλάς, Σαπουνάς (75’ Ράπτης), Νταναβάρας (66’ Μαλάκος), Τσούτσος, Ντιμίτρου (52’ Ζαχαράκης), Τσέλα, Τάκε.

Δόξα Αρμενίου (Δημήτρης Τζήκας): Μουράτης, Ψάρρας, Καμπανάς, Δρουμπιές, Τσούμπικας, Γκόντας (70’ λ.τ. Γιαννούχος), Παπαϊωάννου, Καψούρης, Χίσα, Σολάκου, Παπαδημητρίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Σπανούλης, Διαμάντης, Μπουρονίκος.