Βαθμολογία

Βροχή τα γκολ στο Μελισσοχώρι

Ο Αστήρ Μελισσοχωρίου φιλοξένησε των Πανιώνιο Νέας Σμύρνης τον οποίο κέρδισε 5-2 με πρωταγωνιστή τον Ζαφειρούλη που σκόραρε 3 γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι. Έτσι στο 28’ ο Ζαφειρούλης με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0. Η ισοφάριση ήρθε πέντε λεπτά μετά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου. Έτσι το σκορ ημιχρόνου θα είναι 1-1.

Στην επανάληψη οι ομάδες μπήκαν πιο «ορεξάτες». Ο Ζαφειρούλης θα κάνει με πλάσε το 2-1 στο 62’. Όμως πάλι μετά από πέντε λεπτά ο Κίτσας Γ. με πέναλτι θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 70’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν ξανά τα ηνία του παιχνιδιού με σκόρερ τον Σαμαρά. Στο 85’ ο Ζαφειρούλης θα κάνει χατ-τρικ και τα τέρματα της ομάδας του τέσσερα για να έρθει ο Ζαφειρίου στο 89’ να κάνει το τελικό 5-2.

Να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε ενώ το παιχνίδι ήταν 3-2.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Δάτσιος, Γκόλτσιος, Τζιμολάρι, Καραπέτσας, Παναγιωτόπουλος, Σαμαράς (75’ Ζαφειρίου), Ευαγγέλου (80’ Νούσιας), Λιάγκας, Ζαφειρούλης, Βαλώζος, Παπαϊωάννου (60’ Κουτσογιάννης).

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Νεϊμαρόγλου, Γκόλτσιος (60’ Μιχαλόπουλος), Σκέντζας Ηλ. (45’ λ.τ Ελιζόπουλος), Βασιλείου, Σκέντζας Χ., Σκέντζας Β., Στρατής, Παϊτέρης, Κανής, Κίτσας Π. (70’ Καρδαμίλης), Κίτσας Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Μπούτος, Καλισόπουλος.

Βασίλης Παπαχατζής