Βαθμολογία

«Γι' αυτό πήγα στην Αμερική για αποθεραπεία»

Τους λόγους που επέλεξε να μεταβεί στις ΗΠΑ για να βρει τη λύση στο χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό, φρόντισε να εξηγήσει ο στράικερ της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ.

Με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στους προσαγωγούς που αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό, ταξίδεψε στην Αμερική ο Ντάνιελ Στάριτζ.

Ο 25χρονος, ο οποίος έχει αρκεστεί σε μόλις 18 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, ενώ έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάρτιο, ευελπιστεί πως η αλλαγή περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν στις ΗΠΑ σχετικούς τραυματισμούς, θα τον βοηθήσουν να κάνει ένα δυνατό «comeback». Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάριτζ:

«Μου αρέσει η Αμερική, ο τρόπος που σκέφτονται είναι διαφορετικός. Όταν είσαι τραυματίας είναι σημαντικό να έχεις μια διαφορετική νοοτροπία. Θα πρέπει να διοχετεύσεις στον εαυτό σου ότι δεν είσαι ένας ποδοσφαιριστής, και θα μπορούσες να είσαι ένας μπόξερ ή ένα παίκτης του τένις ή οτιδήποτε άλλο»

"Πρέπει να έχεις ένα ατομική νοοτροπία για να επιστρέψεις με το καλύτερο δυνατό σχήμα. Όταν είστε τραυματίες είναι σημαντικό να έχετε αυτό το είδος νοοτροπίας. Γι 'αυτό είμαι εδώ, είμαι μόνος , ξέρω το τι πρέπει να κάνω και γι' αυτό είναι σπουδαίο να είμαι εδώ»

«Οι φυσιοθεραπευτές στη Λίβερπουλ είναι κορυφαίας κλάσης, αλλά είναι μια αλλαγή περιβάλλοντος που λειτούργησε και πριν και ήθελα να το κάνω ξανά γι' αυτό και συνέβη».