Βαθμολογία

«Ό,τι και να γίνει, ο Στέρλινγκ δεν φεύγει»

Απόλυτος αναφορικά με το μέλλον του Ραχίμ Στέρλινγκ στη Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ακόμα και στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί η συμφωνία για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, ο Άγγλος δεν θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 20χρονος άσος έχει ήδη απορρίψει πρόταση 100,000 λιρών εβδομαδιαίως, την ώρα που αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν φέρεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν οι νέες προσπάθειες των «κόκκινων» για την ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου αποφέρουν ή όχι καρπούς, αυτός δεν αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς. «Ο Στέρλινγκ δεν θα πάει πουθενά το καλοκαίρι, ακόμα και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία. Αυτό το κάναμε ξεκάθαρο από την αρχή», δήλωσε αρχικά.

«Νομίζω πως ο Στέρλινγκ δείχνει πολύ πιο χαλαρός τώρα, σε σχέση με το πως ήταν για λίγο. Είχαμε κάποιες καλές συζητήσεις. Ήρθε στο σπίτι μου και είχαμε έναν ωραίο διάλογο ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει να κάνει μόνο με του ποδόσφαιρο, μιας και είναι ακόμα νέος και έχει περάσει τόσα τα τελευταία χρόνια. Επομένως του μίλησα γενικά και πιστεύω πως είναι σε ένα καλό μέρος μέχρι στιγμής», υπογράμμισε.