Βαθμολογία

Δυναμική παρουσία από το ΝΟΛ

Με δυναμική παρουσία  εκπροσωπήθηκε επάξια για ακόμη μια φορά ο Ναυτικός  Όμιλος Λάρισας με τη συμμετοχή αθλητών του το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων που  διεξήχθη στην Αθήνα στις 29 και 30 / 04 / 2015 στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης.

Με τον Αληπρασίτη Γεώργιο  που κατέκτησε την 3η  θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 400m ελεύθερο, κερδίζοντας έτσι τα μόρια για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο και μαζί την ώθηση για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, τόσο στο σχολείο όσο και στο κολύμπι και τη Χαλιαμπάλια Βασιλική που κατέκτησε την 7η θέση στα 400m ελεύθερο. Παρουσιάζοντας μας δείγματα της προσπάθειας τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς  και δικαιώνοντας έτσι τους δικούς τους κόπους και των προπονητών τους Οικονόμου Ζήση, και Μαρίας Αναστασιάδου.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές του για τις επιδόσεις και τις προσπάθειες τους, και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες καθώς αυτές είναι που μας καταξιώνουν στο χώρο του υγρού στίβου όλο και πιο πολύ.

 

Σας ενημερώνουμε πως οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά για πληροφορίες στη γραμματεία του συλλόγου Δευτέρα με Παρασκευή ώρες 17:00 – 21:00 

Τηλ. & Fax : 2410 535049 

Φ. Πάννα & Αναξαγόρα,  41 447 ΛΑΡΙΣΑ

E-Mail : nolarisas@gmail.com

http://www.nolarisas.gr