Βαθμολογία

Αποχαιρετιστήριο γεύμα στο Δαμάσι (Εικόνες)

Την Πέμπτη (30/4) και μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του Δαμασιακού με τους Νέους του Τυρνάβου (0-2) η διοίκηση των γηπεδούχων παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα στην πλατεία του χωριού (ταβέρνα ο Θανάσης), τους προπονητές, την διοίκηση, αλλά και κάποιους απλούς φιλάθλους που στήριξαν γι΄ακόμη μία χρονιά την ομάδα και σίγουρα η χαρά τους ήταν μεγάλη για την παραμονή στα «σαλόνια» της μεγάλης τοπικής κατηγορίας του νομού μας. Η βραδιά είχε αρκετό κέφι, άφθονο φαγητό, ενώ περιελάμβανε και δύο εκπλήξεις!

Αρχικά ο επιθετικός Βασίλης Λόλας είχε τα γενέθλιά του και οι συμπαίκτες του, του επιφύλασσαν μια μικρή γιορτή, αφού του είχαν πάρει μία τούρτα και του ευχήθηκαν να τα εκατοστίσει. Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Χασιώτης τίμησε τον πιστό φίλαθλο και παλαίμαχο της ομάδας Βάϊο Τούλα αφού τη φετινή χρονιά δεν έχασε κανένα παιχνίδι (μέσα – έξω).

Όλοι σίγουρα χαρούμενοι από την έκβαση που είχε η φετινή δύσκολη χρονιά, με τον τεχνικό Σάκη Γκαδρή να παίρνει την ομάδα από το χέρι στις τελευταίες επτά αγωνιστικές και να κάνει τα αδύνατα, δυνατά!

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς και αρχικά θα γίνουν αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Το athleticlarissa.gr εύχεται στην ομάδα επιτυχίες με τη νέα χρονιά και υγεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα! Καλό καλοκαίρι!

*Τέλος να αναφέρουμε οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν και κάποια παιδιά. Με το Δαμασιακό αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του φιλικού ο 20χρονος μέσος Δημήτρης Μαυρομάτης που τη φετινή χρονιά αγωνιζόταν στους Νέους του Παναιγιαλείου και την Δόξα Βύρωνα και άφησε άριστες εντυπώσεις. Αρκετές δοκιμές έκανε και ο προπονητής του Τυρνάβου και ενόψει της νέας χρονιάς.