Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 29 Απριλίου 2015

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της, δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Δήμητρα Φροξυλιά και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΩΝΑ

Η Επιτροπή ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης του μη διεξαχθέντα αγώνα της 26ης Απριλίου 2015 μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λάρισας – Λάρισα 2012, του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, για την επόμενη συνεδρίασή της, προκειμένου να δοθεί ο χρόνος στην φιλοξενούμενη ομάδα να προσκομίσει ενώπιον της Επιτροπής, τυχόν δικαιολογητικά για τη μη προσκόμιση των δελτίων της στον διαιτητή του συγκεκριμένου αγώνα.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Κατακύρωσε τον αγώνα της 25/04/2015 μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ υπέρ της γηπεδούχου με σκορ 3-0, καθώς ο εν λόγω αγώνας δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης (παράβαση άρθρου 21 παρ. 2 ΚΑΠ). Από τη φιλοξενούμενη ομάδα αφαιρούνται 2 (δύο) βαθμοί από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και 2 (δύο) βαθμοί από το πρωτάθλημα που θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο και της επέβαλλε χρηματική ποινή 50 ευρώ.

Κατακύρωσε τον αγώνα της 25/04/2015 μεταξύ των ομάδων ΕΛΠΙΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ υπέρ της γηπεδούχου με σκορ 3-0, καθώς ο εν λόγω αγώνας δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης (παράβαση άρθρου 21 παρ. 2 ΚΑΠ). Από την φιλοξενούμενη ομάδα αφαιρούνται 2 (δύο) βαθμοί από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και 2 (δύο) βαθμοί από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η φιλοξενούμενη ομάδα αποβάλλεται από το τρέχον πρωτάθλημα, καθώς δεν παρουσιάστηκε να αγωνιστεί σε 3 (τρεις) συνεχόμενους αγώνες, ενώ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με -6 (έξι) βαθμούς.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΟΝΤΕΛΙΔΗΣ Δ., Ελασσόνα 2013, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Χ., Ελασσόνα 2013, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., Καλαρρύτες, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., Καλαρρύτες, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Π., Εθνικός Ολύμπου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ Γ., Γ. Ολύμπιος Λιβαδίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Β., Άρης Διλόφου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.