Βαθμολογία

Πλησιάζει ο τεχνικός διευθυντής

Σύντομα αναμένεται να καταλήξουν στον ΠΑΟΚ στον τεχνικό διευθυντή, ενώ οι Αγγελίδης-Σαββίδης είναι σε διαρκή επαφή για το συγκεκριμένο θέμα. Έχουν ξεχωρίσει δύο, τρεις περιπτώσεις. 

Κοντά στο να δώσουν τα χέρια με τον νέο τεχνικό διευθυντή είναι στον ΠΑΟΚ. Αν και το πλάνο για την ανακοίνωση του έχει πάει λίγο πίσω με βάσει αυτά που έλεγαν τον τελευταίο καιρό από τον «Δικέφαλο του Βορρά» φαίνεται ότι σχετικά σύντομα θα κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Πριν μερικές εβδομάδες τόνιζαν από την ΠΑΕ ότι τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου θα βρίσκονται σε θέση να ανακοινώσουν το όνομα. Με τα τωρινά δεδομένα αυτό θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Πιθανόν, το επόμενο δεκαπενθήμερο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος χειρίζεται το θέμα είναι σε συνεχή επαφή με τον μεγαλομέτοχο, Ιβάν Σαββίδη και ο πρώτος έχει ξεχωρίσει δύο, τρεις ξένους τεχνικούς διευθυντές.

Ο άνθρωπος που θα κληθεί να πάρει τη θέση που είχε μέχρι πριν λίγο καιρό ο Ζήσης Βρύζας θα τρέξει ένα πρότζεκτ με ορίζοντα δύο-τριών ετών δεν αποκλείεται να έρθει… πακέτο και τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ, αν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν δεν θα έχουν ολοκληρωθεί.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν στο μυαλό ότι αυτός που θα προσληφθεί θα μπορέσει νε τους ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την αγορά και πως θα επεκτείνει το δίκτυο σκάουτινγκ, θέλοντας παράλληλα να βοηθήσει στην ανάπτυξη των Ακαδημιών.