Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Την Κυριακή γιορτάζουμε»!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε πλέον έτοιμος για την κατάκτηση του τίτλου και μαθηματικά μετά το 3-1 επί της Λέστερ, όμως, ζήτησε από τους οπαδούς της Τσέλσι και τους ποδοσφαιριστές του να μην πανηγυρίζουν ακόμα, αφού θέλει προσοχή και το Κυριακάτικο ματς – φιέστα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.  

Οι «μπλε» απέχουν πλέον μια νίκη από την εξαφάλιση του φετινού τίτλου μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήραν το βράδυ της Τετάρτης στο «King Power Stadium» απέναντι στους νεοφώτιστους και αυτή τη στιγμή μονάχα η Άρσεναλ τους κάνει χαλάστρα, αφού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και μαθηματικά μπορεί να διεκδικήσει την κορυφή.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το παιχνίδι με τη Λέστερ, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι απίστευτο αυτό που κάνει φέτος η ομάδα μου... Δεν είναι εύκολο για κανέναν να παραμείνει στην κορυφή από την πρώτη μέρα του πρωταθλήματος. Είμαστε η ομάδα που όλοι οι αντίπαλοί μας θα ήθελαν να είναι. Είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας στο επόμενο παιχνίδι, αλλά αν μπορώ να ζητήσω κάτι αυτή τη στιγμή, είναι να μην πανηγυρίσουμε από τώρα. Πρέπει πρώτα να τελειώσουν όλα. Είναι δύσκολο και το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας και πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Όλοι περίμεναν από εμάς να χάσουμε βαθμούς μέσα στον Απρίλιο με τα δύσκολα ματς, αλλά εμείς απλά καταστρέψαμε κάθε αντίπαλό μας».