Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία για τους νέους/εφήβους της ΑΕΛ

Με τη δευτεραθλήτρια της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, ομάδα της Νέας Πολιτείας, αναμετρήθηκαν οι γεννηθέντες τα έτη 1998-1999-2000 ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Οι γεννηθέντες τα έτη 1998-99 της ομάδας Νέων μαζί με τους Εφήβους, στο τμήμα των οποίων έχουν ενσωματωθεί και προπονούνται εδώ και 15 ημέρες, φιλοξενήθηκαν από την πολύ δυνατή ομάδα της Αστραπής Ν. Πολιτείας. Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 20΄ μετά από πολύ δυνατό σουτ του Στέφανου Παπαγιαννούλη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και έχασε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα ανέβασε την απόδοσή της, δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 60΄. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος μετά από έναν ποιοτικό και ανταγωνιστικό αγώνα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι το μέλλον τους ανήκει αφού διαθέτουν περίσσια ποιότητα.

Η σύνθεση: (Προπονητής: Βασιλείου Γιάννης, Γυμναστής: Οικονόμου Άκης) Τσαβδάρης, Λάιος, Μαστακούλης, Παπακώστας, Μακρής, Μακροβασίλης, Παπαγιαννούλης, Λεσάι, Σπύρο, Βαγενάς, Βαλαώρας, Μπόντε, Αναστασίου, Κωστομοίρης, Καραγεώργος, Καλαπανίδας, Λιόντος, Ζιώγας, Κυρμιτσής, Ντούλια.