Βαθμολογία

Ερέρα «ψήφισε» ο Σκόουλς

Ο Άντερ Ερέρα κέρδισε την προτίμηση του Πολ Σκόουλς που χαρακτήρισε τον Ισπανό μέσο την καλύτερη μεταγραφή που έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίει.  

Παρά τις προσθήκες των Άνχελ Ντι Μαρία και Ραδαμέλ Φαλκάο στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», η εικόνα των δυο τους είναι τέτοια που δεν έχει ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας, αλλά ούτε και τον Πολ Σκόουλς.

Ο εκ των θρύλων της Γιουνάιτεντ και βοηθός του Ράιαν Γκιγκς πέρυσι στον πάγκο στα τελευταία ματς της σεζόν, χαρακτήρισε τον Άντερ Ερέρα την καλύτερη μεταγραφή που έγινε πριν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, λέγοντας:

«Νομίζω ότι στην αρχή ήταν δύσκολη η κατάσταση για όλους τους νέους παίκτες που πήρε η ομάδα. Ο Ερέρα όμως με εντυπωσίασε περισσότερο απ' όλους τους υπόλοιπους. Ήταν από αυτούς που ζορίστηκαν τους πρώτους μήνες, όμως είναι πραγματικά καλός ποδοσφαιριστής και πλέον το έχει αποδείξει. Δείχνει ικανός να σκοράρει αλλά και να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες για γκολ. Είναι προσθήκη που έχει βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ. Μακάρι να έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης γιατί ακόμα είναι νεαρός σε ηλικία».