Βαθμολογία

Εικόνα διάλυσης στον ΠΑΣ

Αρκετά άσχημη είναι η κατάσταση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν εξασφάλισε την άδεια για την επόμενη σεζόν και μένει εκτός Ευρώπης. Με 14 παίκτες μένουν οι Ηπειρώτες, την ώρα που αναζητείται επενδυτής. 

Σαν… βόμβα έσκασε στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα η χθεσινή απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ να μην χορηγήσει την αδειοδότηση στην ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Ηπειρώτες θεωρούν πως οι προσπάθειες – της πιο επιτυχημένες χρονιάς στην ιστορία του συλλόγου – πήγαν χαμένες, αφού για άλλη μία φορά δεν έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στα πλέι οφ και παράλληλα να κάνουν τις απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ τους την επόμενη σεζόν.

Την επομένη της απόφασης, ο ΠΑΣ Είναι στα πρόθυρα της διάλυσης, αφού αρκετοί παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι, αφού λήγουν τα συμβόλαιό τους και μόνο ένας εξ αυτών μπορεί να μείνει στην ομάδα.

Πρόκειται για τους Ακόστα, Βελλίδη, Μιχαήλ, Σωτηρίου, Ντάσιο, Φόνσι, Σκόνδρα και Αυγενικού (ο μόνος που μπορεί να υπογράψει και είναι στη κατηγορία κάτω των 24 ετών). Την ίδια ώρα, ο κόσμος της ομάδας απαιτεί να ανοίξει ο φάκελος και να φανεί αν όντως ήταν εκπρόθεσμη η αίτηση για δεκαπέντε ημέρες.

Παράλληλα, το κλίμα για τον Γιώργο Χριστοβασίλη είναι αρκετά άσχημο, αφού θεωρείται πως είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση, ενώ το ερώτημα που επικρατεί είναι τι θα γίνει ο νέος επενδυτής μετά την παραπάνω εξέλιξη.