Βαθμολογία

Μπάγερν: Μυθική συμφωνία 900 εκ. ευρώ με Adidas

Το απίστευτο κι όμως αληθινό ποσό των 900 εκατομμυρίων ευρώ θα βάλει στα ταμεία της  η Μπάγερν μετά από μυθική συμφωνία για τη συνέχιση της συνεργασίας με την  Adidas  μέχρι το 2030!

Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα «Bild»  σύμφωνα με την οποία υπήρξε επαναδιαπραγμάτευση των οικονομικών όρων  της συνεργασίας των δύο πλευρών και πλέον ο γερμανικός σύλλογος  από τα 25 εκατ. ευρώ ετησίως  που λάμβανε από την αθλητική εταιρεία ένδυσης τώρα  η  «αμοιβή»  του θα φθάνει 60 εκατ.!

Η προηγούμενη συμφωνία έληγε το 2020 και οι δύο πλευρές επέκτειναν το τρέχον συμβόλαιο κατά δέκα χρόνια Να σημειωθεί τέλος ότι η Adidas κατέχει ποσοστό 8,33% των μετοχών της Μπάγερν Μονάχου πρόσφατα  συμφώνησε να ντύνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι ενός ποσού κοντά στο 1 δις ευρώ.

Τέλος  να σημειωθεί πως πλέον η Μπάγερν θα απολαμβάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης από την εν λόγω εταιρεία, αφού θα σχεδιάζονται αποκλειστικές φανέλες, όπως συμβαίνει με τις εθνικές ομάδες της Γερμανίας, της Αργεντινής και της Ισπανίας καθώς και τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.