Βαθμολογία

Μπρους: «Δεν σωθήκαμε με μία νίκη»

Η Χαλ θριάμβευσε επί της Λίβερπουλ με 1-0, ωστόσο ο προπονητής της, Στιβ Μπρους, επεσήμανε πως το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στους «κόκκινους» δεν είναι αρκετό για τη σωτηρία της ομάδας, η οποία αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Άρσεναλ, πρέπει να πραγματοποιήσει ανάλογες εμφανίσεις. Πρόωρο τέλος στο χαρμόσυνο κλίμα που επικρατούσε στη Χαλ μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ με 1-0, φρόντισε να βάλει ο Στιβ Μπρους.

Ο προπονητής των «τίγρεων», θέλησε να προσγειώσει όσους πρόλαβαν να «απογειωθούν», τονίζοντας πως η υπόθεση «παραμονή» για την ομάδα δεν έχει τελειώσει, με τέσσερα ματς να απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Αφού λοιπόν έκρουσε το «καμπανάκι», ο έμπειρος κόουτς έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει του επερχόμενου αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ.

«Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια να παίξουμε και δεν νομίζω ότι οι 34 βαθμοί είναι αρκετοί, η ιστορία το έχει δείξει. Πρέπει να πραγματοποιήσουμε λίγες ακόμα εμφανίσεις και να πάρουμε ανάλογα αποτελέσματα. Είναι δύσκολο κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά πήγαμε στο Έμιρεϊτς και πήραμε αποτέλεσμα, έτσι εάν είμαστε ικανοί να το κάνουμε, τότε έχουμε μία ευκαιρία στην έδρα μας», ήταν τα λόγια του Μπρους.