Βαθμολογία

Ανοίγει ο δρόμος για Γκουρκιούφ

Ο Γιοάν Γκουρκιούφ εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Λιόν με το τέλος του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με το «France Football», εξέλιξη που ενδέχεται να αναζωπυρώσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ.  

Ο Γάλλος μέσος δεν έχει καταφέρει να βρεθεί ούτε καν κοντά στα επίπεδα που βρισκόταν πριν το 2012, όταν και αποκτήθηκε από τους «λιονέ», με τους σοβαρούς τραυματισμούς που πέρασε κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα να έχουν κάνει την καριέρα του να πάρει την κατιούσα.

Ο πρόεδρος της νυν ομάδας του, Ζαν-Μισέλ Ολάς, εμφανίστηκε παρ’ όλα αυτά διατεθειμένος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με σαφώς μειωμένες αποδοχές, αλλά ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Όπως αναφέρει το «France Football» κανένας σύλλογος δεν είναι πρόθυμος να του προτείνει τα ίδια χρήματα, ωστόσο φαίνεται πως το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν χωρίς κόστος εξετάζουν τόσο οι «κανονιέρηδες» όσο και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ εντός Γαλλίας τα βλέμματά τους στην Λιόν έχουν στραμμένα και οι Ρεν-Μπορντό.