Βαθμολογία

«Καλή ομάδα η Λέστερ, θα μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Λέστερ, την οποία θα αντιμετωπίσει η Τσέλσι για εξ αναβολής παιχνίδι, λέγοντας μάλιστα πως του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως βρισκόταν στην ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν θα εκπλαγεί όταν θα μείνουν και μαθηματικά στην Πρέμιερ Λιγκ.  

«Για μένα η Λέστερ είναι μια καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Παίξαμε μαζί τους πολύ νωρίς στην σεζόν αλλά μπόρεσα αμέσως να καταλάβω την ποιότητά του συνόλου. Εξεπλάγην που βρισκόντουσαν σε κακή βαθμολογική κατάσταση, αλλά δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη που βγήκαν από αυτή. Δεν θα εκπλαγώ όταν παραμείνουν στην κατηγορία. Η κατάστασή τους είναι πολύ καλή. Με την ποιότητα που έχουν πρόκειται να επιβιώσουν» ανέφερε ο Πορτογάλος και στην συνέχεια μίλησε για τον Εστεμπάν Καμπιάσο:

«Κέρδισα το ντρεμπλ με τον Καμπιάσο στην Ίντερ το 2010. Ήταν παίκτης τεράστιας σημασίας σε εκείνη την ομάδα. Πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που σημαίνουν πολλά για μένα. Τα έχει πάει πολύ καλά με την Λέστερ και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος για εκείνον».