Βαθμολογία

Σάουθγκεϊτ: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Κ21 της Αγγλίας μπορεί να καταφέρει πολλά στο Euro του προσεχούς καλοκαιριού στην Τσεχία, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι οπαδοί των «τριών λιονταριών» δεν πρέπει να περιμένουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ.  

«Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που μπορεί να καταφέρει κάτι σπουδαίο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και όλοι τους περνάνε πολύ καλά με την Αγγλία. Είναι επικεντρωμένοι στον στόχο τους και ξέρουν πως δεν δίνονται συχνά ευκαιρίες για να κατακτήσεις έναν τίτλο» ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια προσέθεσε:

«Οι σχέσεις με τους συλλόγους των παικτών είναι πολύ καλές τα τελευταία δύο χρόνια και όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το καλοκαίρι. Αλλά πρώτα πρέπει να σκεφτώ ποια θα είναι η 23αδα που θα επιλέξω και ποιοι θα είναι οι αναπληρωματικοί, γιατί ενδέχεται να χάσουμε μερικούς από τους βασικούς μας εξαιτίας τραυματισμών από τώρα έως το καλοκαίρι. Γενικά έχουμε μια αρκετά σταθερή ομάδα το τελευταίο έτος και δεν νομίζω να γίνουν πολλές αλλαγές».