Βαθμολογία

Μιραλάς: «Και του χρόνου στην Έβερτον»!

Κόντρα στα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν φευγάτο από την Έβερτον, ο Κέβιν Μιραλάς αποκάλυψε ότι νιώθει χαρούμενος στο «Γκούντισον Παρκ» και πως- κατά πάσα πιθανότητα- θα φορά και την επόμενη περίοδο την μπλε φανέλα.  

Ο Βέλγος επιθετικός ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια και εάν όντως αναζητεί ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, όπως είχε παραδεχθεί δημοσίως, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Πολλά έχουν ειπωθεί την τελευταία εβδομάδα για το μέλλον μου, αλλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι νιώθω πολύ χαρούμενος εδώ. Νομίζω ότι και του χρόνου θα φοράω αυτή τη φανέλα».

Όσον αφορά τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το γκολ που σημείωσε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, τόνισε: «Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Όσο για το γκολ μου, η πάσα πήγαινε στον Λουκάκου. Όταν όμως τον είδα να σταματά (ήταν σε θέση οφσάιντ) άρχισα να τρέχω. Ο διαιτητής δεν έδωσε οφσάιντ. Ο τερματοφύλακας κινήθηκε αριστερά, εγώ δεξιά και δεν ήταν δύσκολο να σκοράρω. Προπονούμαι σε αυτό κάθε μέρα. Το ότι σκόραρα στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι σημαντικό, αλλά το κυριότερο είναι ότι η ομάδα νίκησε σε όλα. Χάρηκα πολύ γιατί στο γήπεδο ήταν η οικογένεια και το παιδί μου».