Βαθμολογία

Χάου: «Η απόλυτη ανατροπή της κατάστασης»

Ο Έντι Χάου δεν ξεχνάει τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η Μπόρνμουθ και τις μέρες που δεν γνώριζε ο σύλλογος αν θα βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας. Μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, ο κόουτς των «cherries» έκανε λόγο για απόλυτη ανατροπή της κατάστασης, με τον σύλλογο να έχει βρεθεί στο πρόσφατο παρελθόν στο πουθενά.

«Είμαι από τη φύση μου πεσιμιστής και θα πω ότι έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να παίξουμε. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι καταφέραμε κάτι εκπλήκτικό. Από την παραλίγο εξαφάνιση πριν από μερικά χρόνια, αντιστρέψαμε απόλυτα την κατάσταση» είπε ο πρωτεργάτης των επιτυχιών των τελευταίων ετών με τη σταδιακή «αναρρίχηση» της ομάδας μέχρι το κορυφαίο πρωτάθλημα και συνέχισε:

«Πολλοί άνθρωποι που δούλεψαν και δουλεύουν στον σύλλογο έχουν επιδείξει τρομερό έργο, ενώ και οι οπαδοί έχουν βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρίσκονται δίπλα μας. Δεν πετυχαίνεις τίποτα μόνος. Χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά από ένα αποφασισμένο και δυνατό σύνολο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα για εμάς, ότι όλοι μαζί πετύχαμε».