Βαθμολογία

Γκόγκας: «Θα βόλευε τον Άρη η ισοπαλία, αλλά...»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το «διπλό» του Πανσερραϊκού με 1-0 επί της Καβάλας εμφανίστηκε ο Σάκης Γκόγκας. Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των «λιονταριών» επεσήμανε πάντως πως θα είναι σκληρή η μάχη με τον Άρη για την άνοδο στη Football League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis»:

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης στο «Ανθή Καραγιάννη»: «Ήταν πολύ πιθανό το αποτέλεσμα της ισοπαλίας που θα βόλευε και τον Άρη, γιατί ξέραμε ότι θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Έβρο. Έκανε το καθήκον του ο Άρης, αλλά ευτυχώς για εμάς καταφέραμε να κερδίσουμε ένα ντέρμπι και να πανηγυρίσουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ασφαλώς και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μένουν τρία παιχνίδια, για εμάς δύο επειδή παίζουμε με την Καστοριά. Ο Άρης έχει σχετικά βατό πρόγραμμα. Το μόνο παιχνίδι που μπορεί να στραβοπατήσει είναι στην Αλεξανδρούπολη. Εμείς θα πάρουμε τους βαθμούς στα χαρτιά και θα περιμένουμε κάποιο ευχάριστο νέο από Αλεξανδρούπολη».

Για το ότι μένουν μόνοι τους με τον Άρη να διεκδικούν την άνοδο: «Θα γίνει σκληρή μάχη μέχρι το τέλος. Σίγουρα με το Αγιονέρι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Και πέρσι δυσκολευτήκαμε στην έδρα αυτή. Είναι ομάδα που παίζει στα ίσια κάθε αντίπαλο. Συνήθως οι αδιάφορες ομάδες κάνουν τις ζημιές και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».