Βαθμολογία

«Αναγκαία η ενίσχυση στην Άρσεναλ αν θέλει το πρωτάθλημα»

Τέσσερις παίκτες από το «πάνω ράφι» θα πρέπει να εντάξει στο δυναμικό της η Άρσεναλ σύμφωνα με τον Τιερί Ανρί, αν θέλει να βάλει τέλος στα 10 χρόνια χωρίς τη γλύκα της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ. Σαφείς οι «αιχμές» του παλαίμαχου άσου για τον Ολιβιέ Ζιρού.

Για μία ακόμη σεζόν, η Άρσεναλ δεν θα καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια, με το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) κόντρα στην πρωτοπόρο Τσέλσι την Κυριακή, να εκμηδενίζει τις όποιες πιθανότητες είχε για την ολική ανατροπή.

Μετά λοιπόν και την εμφάνιση κόντρα στους επερχόμενους πρωταθλητές, ο παλαίμαχος άσος των «κανονιέρηδων» και πλέον σχολιαστής του «Sky Sports», Τιερί Ανρί, κρίνει άκρως αναγκαία την απόκτηση τεσσάρων πρωτοκλασσάτων παικτών για την επιστροφή των Λονδέζων στην κορυφή.

Ο θρύλος της Άρσεναλ θεωρεί πως ο Αρσέν Βενγκέρ πρέπει να «χτυπήσει» στο μεταγραφικό παζάρι έναν κορυφαίο παίκτη σε κάθε γραμμή της ομάδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επίθεση, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο σε αμφιβολία την εκτελεστική δεινότητα του Ολιβιέ Ζιρου.

«Η Άρσεναλ χρειάζεται να αγοράσει τέσσερις παίκτες. Χρειάζονται έναν τερματοφύλακα, χρειάζονται ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αμυντικό μέσο και φοβάμαι ότι χρειάζεται και έναν υπέρ-κορυφαίο επιθετικό, ώστε να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Ανρί.