Βαθμολογία

Κρίσιμη ημέρα για Εργοτέλη

Μονόδρομο αποτελεί για τον Εργοτέλη η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα, με το οποίο ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Νίκη και μόνο νίκη, είναι το σύνθημα στον Εργοτέλη για το σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα στο Παγκρήτιο για την 32η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί, μετά τη νίκη του Λεβαδειακού επί του Ατρόμητου και την ισοπαλία του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό, χρειάζονται πάση θυσία το «τρίποντο» κόντρα στους νησιώτες.

Σε διαφορετική περίπτωση οι Ηρακλειώτες αποχαιρετούν την πρώτη κατηγορία, ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας σε αυτή (μετά από δύο ανόδους τα τελευταία δέκα χρόνια και με καλές παρουσίες στην Α’ Εθνική).

Εφόσον ο Εργοτέλης επικρατήσει σήμερα της Κέρκυρας, τα πράγματα παραμένουν στον… αέρα για την ομάδα που θα υποβιβαστεί μετά τον ΟΦΗ και τη Νίκη Βόλου.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και εφταπλή (!) ισοβαθμία με μεγάλο χαμένο τον Πανιώνιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 44 βαθμοί σώζουν σίγουρα μετά τη χθεσινή ήττα του Παναθρακικού από τον Αστέρα.

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια (με δύο σερί νίκες), ενώ η Κέρκυρα έχει τρεις σερί ήττες και τρεις νίκες μέσα στο ίδιο διάστημα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Σαράνοφ, Λυκογιάννης, Ρέντζας, Τζανακάκης, Πίτσος, Γκορκς, Λουβιόν, Λεονάρντο, Χαντί, Μπόε – Καν, Γκέντσογλου, Καζναφέρης, Καλέ, Μπρούνο, Χουλά, Ολαϊτάν, Γιουσούφ και Τζίλας.

Κέρκυρα: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Παρασκευαϊδης, Βενέτης, Ανδρεόπουλος, Μανωλάς, Κρητικός, Γκαζαριάν, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Κόντος, Καϊκούτ, Ζορμπάς, Φάμπιο, Καρντόζο και Ντιόγκο.