Βαθμολογία

Άλλο ένα γκολ με κεφαλιά και γράφει ιστορία

Το ρεκόρ των γκολ με κεφαλιές στα επαγγελματικά χρόνια της πρώτης κατηγορίας ισοφάρισε ο Χερόνιμο Μπαράλες με το χθεσινό τέρμα που σημείωσε. Πλέον θέλει άλλο ένα για να ξεπεράσει τον Αντωνιάδη. 

Απόλυτος πρωταγωνιστής του Αστέρα Τρίπολης τη φετινή σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός φορ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ των Αρκάδων και τη Σούπερ Λίγκας με 17 γκολ, επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον… συνηθισμένο του τρόπο. Με κεφαλιά.

Ο 28χρονος παίκτης σκόραρε στο 68ο λεπτό της νίκης επί του Πανθρακικού και έτσι έφτασε τα εννιά τέρματα με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Ο Μπαράλες ισοφάρισε το ρεκόρ των γκολ με κεφαλιές στα επαγγελματικά χρόνια της πρώτης κατηγορίας και πλέον χρειάζεται άλλο ένα για να πιάσει στην πρώτη θέση όλων των εποχών των Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος τη σεζόν 1971/72 είχε πετύχει δέκα γκολ με κεφαλιά.

Εν τω μεταξύ, ο Αργεντινός άσος έφτασε τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ στη λίστα των σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης σε όλες τις διοργανώσεις (29) και χρειάζεται να σκοράρει άλλη μία φορά για να τον φτάσει και στην επί μέρους λίστας της Α’ Εθνικής (25 έναντι 26).

Το γκολ αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορικό για τους Αρκάδες, αφού ο Μπαράλες έφτασε τα εννέα τέρματα με κεφαλιές και ισοφάρισε το αντίστοιχο ρεκόρ σε μία σεζόν στην εποχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Έτσι ο Αργεντινός φορ θέλει άλλο ένα τέρμα για να γίνει ο απόλυτος σκόρερ στο ψηλό παιχνίδι στην Ελλάδα!