Βαθμολογία

«Βαρετό είναι να μην έχεις πάρει πρωτάθλημα 10 χρόνια»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε με καυστικό τρόπο στα συνθήματα των οπαδών της Άρσεναλ για βαρετό ποδόσφαιρο της Τσέλσι, λέγοντας πως θεωρεί πιο βαρετό το γεγονός να μην έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και δέκα χρόνια οι «κανονιέρηδες». Παράλληλα ο «Special One» στάθηκε στην εμφάνιση του Τζον Τέρι, χαρακτηρίζοντάς την ως την καλύτερη που έχει κάνει ποτέ.

«Πήραμε αυτό που πήραμε. Την ανάλυση την αφήνω σε εσάς. Για μένα παίξαμε πάρα, πάρα, πάρα πολύ καλά. Δεν έχεις να χάσεις και να κερδίσεις τίποτα απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Το παιχνίδι ήταν υπό έλεγχο. Είπα στον Τέρι στα αποδυτήρια ότι έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά πως αυτή ήταν η καλύτερή του. Ήταν απλώς απίστευτος.

Θέλουμε να κερδίζουμε. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και ήταν πιθανό να μην κερδίσουμε. Είχαμε αγωνιστικό πλάνο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ επικίνδυνοι παρά το γεγονός πως η Άρσεναλ μας έκανε πολλά φάουλ για να σταματήσει τις αντεπιθέσεις μας.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν λιγότερο επικίνδυνοι, αλλά η ομάδα ήταν συμπαγής. Ξέρουμε ότι θέλουμε ακόμη πέντε πόντους (σ.σ έξι χρειάζεται) για να στεφθούμε πρωταθλητές. Δεν χρειαζόταν να ρισκάρουμε στο τέλος του αγώνα. Η Άρσεναλ έβγαλε τον Ζιρού προς το τέλος. Ίσως είναι χαρούμενοι με τον βαθμό και την δεύτερη θέση.

Ο κόσμος της Άρσεναλ πιστεύει ότι παίξαμε βαρετό ποδόσφαιρο, αλλά ξέρετε τι πιστεύω εγώ; Βαρετό είναι να μην έχεις πάρει πρωτάθλημα για δέκα χρόνια. Αυτό είναι βαρετό» ανέφερε ο Πορτογάλος.