Βαθμολογία

Δημήτρης Σπανός: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Αποστολή στην Πάτρα: Θανάσης Μπίκας

Ο προπονητής της Παναχαϊκής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την νίκη της ΑΕΛ, έδωσε μια εικόνα για την επόμενη μέρα, ενώ στάθηκε στην άσχημη αγωνιστική κατάσταση των παικτών στη πρεμιέρα των πλέι οφ.

Για τον αγώνα τοποθετήθηκε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και στον Σούλη Παπαδόπουλο. Θα ήταν δύσκολα για εμάς στα πλέι-οφ και το ξέραμε. Με δυσαρέστησε το γεγονός ότι δεν δώσαμε τα πάντα για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για την άνοδο, πλέον εκμηδενίστηκαν. Όταν προηγείσαι και είσαι και με παίκτη παραπάνω και ο αντίπαλος ισοφαρίζει από προσωπικό λάθος αλλά και πάλι προηγείσαι και πάλι ισοφαρίζεσαι από προσωπικό λάθος, είσαι άξιος της μοίρας σου. Είχαμε κακή εικόνα και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν ρίχνω την ευθύνη στα παιδιά. Είμασταν κάτω του μετρίου, αλλά πάντα ο προπονητής πρέπει να αναλαμβάνει την ήττα».

Για την φημολογία ότι η 3η θέση των πλέι οφ μπορεί να οδηγήσει στην Σούπερλιγκ δήλωσε: «Εμείς ξεκινήσαμε την διαδικασία να χτισουμε νέα ομάδα. Δεν θα τα παρατήσουμε και θα παλέψουμε στα 9 εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τέλος».