Βαθμολογία

«Λυτρώθηκε» στο 95’ από τον Πετρουζέλη!

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, ο Δωτιέας Αγιάς κατάφερε στο 95’ να αποδράσει από την έδρα του Βατανιακού κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με σκορ 4-5!

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα γκολ τα σημείωσαν αμυντικοί (Κοκκίνης δύο γκολ – Πετρουζέλης τρία γκολ). Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε στα πρώτα 30 λεπτά να είναι μπροστά στο σκορ με 0-3.

Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές κατάφεραν στο 80’ να φέρουν το ματς στα ίσα και στο 95’ ο Γκίκα κέρδισε πέναλτι και ο Πετρουζέλης έδωσε τη λύση που κρατά ζωντανή την ομάδα της Αγιάς στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία!

Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης): Τζήμας (45' Σεμιτζίδης), Σκούρτι, Χαρτοματζίδης, Καραγιάννης (9' λ.τρ. Παναγιωτίδης Σ.), Καρτσαμπάς Αθ., Λαζαρίδης, Τοπάλι, Γεωργαντάς, Ποτουρίδης, Κυπαρίσσης.

Δωτιέας Αγιάς (Μίλτος Ζιάκας): Σταυράκης, Δημολιός, Μπαρούτας, Κοκκίνης, Πετρουζέλης, Ντακούλας (55’ λ.τ. Λούγκος), Κατσίκης, Λάϊος, Ουέλιγκτον (75’ Γκίκα), Κουβελάς, Τσατσαλίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκουλάς, Αϊναλής, Τσιότσιος (Μακεδονίας).