Βαθμολογία

Βαριά ήττα για τον Οικονόμο

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Τελικό αποτέλεσμα 1-3 σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά πέτυχαν γκολ με τον Οικονόμο να αντιδρά στο δεύτερο μέρος αλλά να μην μπορεί να κάνει την ολική ανατροπή.

Το φιλμ του αγώνα

2’ Σουτ του Κοντοβά έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

7’ Φάουλ για τον Οικονόμο, το εκτέλεσε ο Καραγιάννης η μπάλα πέρασε απ όλους και έφτασε στον Κουλτσιάκη που αιφνιδιάστηκε και με το στήθος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Πύρασου.

15’ Γκολ για τον Πύρασο μπαλιά τρύπα του Αναστασίου στον Κοντοβά με τον τελευταίο να νικάει το Νούσια και να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

20’ Σέντρα του Καραγιάννη κεφαλιά του Καραγκούνη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλάτση.

25’ Πάσα του Αναστασίου στον Σταφάνή , σουτ του τελευταίου έξω από την περιοχή στα χέρια του Νούσια.

37’ Μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ο Οικονόμος ο Χάμος από αριστερά πάσαρε ο Αγρόδημος στην πορεία της μπάλας κάνει ένα πολύ κακό σουτ και η μπάλα θα περάσει άουτ.

39’ Κεφαλιά του Κουμπούρα και νέο κόρνερ κεφαλιά του Μάντζιου στα χέρια του Χαλάτση.

40’ Σέντρα του από δεξιά κεφαλιά του Χάμου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

50’ Γκολ για τον Πύρασο με τον Κοντοβά που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή νίκησε το Νούσια και έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

55’ Τρίτο γκολ για τον Πύρασο με σουτ του Αναστασίου έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Μυργιώτη.

70’ Γκολ για τον Οικονόμο πάσα του Καραγκούνη στον Κουλτσιάκη που κατάφερε να ελευθερωθεί από τα μαρκαρίσματα και μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-3.

75’ Κεφαλιά του Τόλιου μετά από βαθιά μπαλιά του Νάνου πέρασε άουτ.

90’ Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Κοντοβά Π.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Καρακώστας (73’ Σενκάι), Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής (50’ Τόλιος), Νάνος, Αγρόδημος, Κουλτσιάκης, Καραγκούνης, Χάμος.

Πύρασος Ν.Αγχιάλου (Στέφανος Ξηρόφωτος): Χαλάτσης, Σφάκας, Βέργος, Κοντοβάς Γ. (63’ Κοντοβάς Θ.), Γκάγκας, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Μυργιώτης, Κοντοβάς Π, Αναστασίου.

Διαιτική τριπλέτα: Τσιάκος (Θεσπρωτίας), Αντωνίου, Λιόντος (Ηπείρου).