Βαθμολογία

«Μουδιασμένο» ξεκίνημα για τον Τύρναβο…

Ο Τύρναβος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αιγινιακό στην πρώτη αγωνιστική για τα πλέι άουτ στο Αλκαζάρ (0-0). Επόμενο ματς την άλλη Κυριακή στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάστηκαν καλοί και γενικά ήταν κατώτεροι του αναμενομένου σε ένα ματς που ήθελαν τη νίκη. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενου που αν και με δέκα παίκτες από το 62’ στάθηκαν καλύτερα στο γήπεδο. Λίγος ο κόσμος, αν και ο καιρός ήταν ιδανικός.

Πως ξεκίνησε ο Τύρναβος

Ο Τύρναβος ξεκίνησε με τον Πρίφτη κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Σουλιώτης – Καραμανλής, από αριστερά ο Λαμπρόπουλος, δεξιά ο Παληγεώργος. Στον άξονα Νταντίδης – Μιλουτίνοβιτς – Παπασάββας, δεξιά ο Γεωργίου, αριστερά ο Ποκόνγκ και στην κορυφή ο Γκούρτσας.

Καλύτερος ο Αιγινιακός στο πρώτο

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό, πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, δημιούργησαν φάσεις και γενικά πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο. Από την άλλη ο Τύρναβος δεν ήταν καλός και δεν απείλησε την εστία του Τόλιου. Στο 11’ ο Αιγινιακός ζήτησε πέναλτι, σε μια μονομαχία του Καζάκη με τον Πρίφτη, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί κανονικά το ματς.

Στο 30’ σέντρα ο Μπονίγια από δεξιά συρτή, ο Πρίφτης απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Πέντα την ξανά έστρωσε στον Μπονίγια που σούταρε αλλά μπλόκαρε ξανά ο τερματοφύλακας του Τυρνάβου. Στο 40’ ο Παζιτζόγλου έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, τελευταία στιγμή ο Λαμπρόπουλος έδιωξε τον κίνδυνο. Στο 43’ σέντρα συρτή ο Παζιτζόγλου, μπλόκαρε ο Πρίφτης.

Ανέβασε στροφές στην επανάληψη ο Τύρναβος

Στην επανάληψη ο Τύρναβος ανέβασε στροφές και έγινε περισσότερο απειλητικός μετά την αποβολή του παίκτη του Αιγινιακού. Στο 46’ ο Κυνηγόπουλος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το σουτ, δύσκολη απόκρουση από τον Πρίφτη. Στο 51’ ο Καραμανλής στην προσπάθεια του να διώξει, η μπάλα κόντραρε και ο Φαμπίνιο από κοντά έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Στο 53’ ένα σουτ μακρινό του Μιλουτίνοβιτς, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Από το 62’ ο Αιγινιακός έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Αχαλινόπουλος δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο. Στο 73’ ο Ποκόνγκ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις ο Τύρναβος κέρδισε έμμεσο από λάθος του Τόλιου, το εκτέλεσε ο Μιλουτίνοβιτς, η μπάλα στο τοίχος και εκεί κάπου τέλειωσε το ματς.

Τύρναβος 2005 (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος (85’ Κυριάκος), Σουλιώτης, Λαμπρόπουλος, Παπασάββας (46’ Όττα), Καραμανλής, Ποκόνγκ, Νταντίδης, Γεωργίου (70’ Στεργιανός), Μιλουτίνοβιτς, Γκούρτσας.

Αιγινιακός (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Λιόλιος, Ροντρίγκο Μπάρος, Πολύζος, Παζιτζόγλου, Φάμπιο (75’ Ρίκκα), Ζούρκος (67’ Αραμπατζής), Πέντα, Μπονίγια (46’ Κυνηγόπουλος), Καζάκης, Αχαλινόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρατσάνης (Τρικάλων), Δόσκορης (Φθιώτιδας), Δουδούμης (Φθιώτιδας). 4ος: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας).