Βαθμολογία

Πίρσον: «Τα δύσκολα δεν πέρασαν»

Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους μετά τη νέα νίκη της Λέστερ  που την ανέβασε στις σωτήριες θέσεις της βαθμολογίας κατέβαλλε ο Νάιτζελ Πίρσον.  

Ο προπονητής των «αλεπούδων», αφού πρώτα παραδέχτηκε ότι δεν έμεινε 100% ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στη νίκη επί της Μπέρνλι (1-0), επεσήμανε ότι η υπόθεση παραμονή δεν έχει τελειώσει ακόμα. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και η Λέστερ απέχει μόλις ένα πόντο από την επικίνδυνη ζώνη.

«Δεν πιάσαμε την καλύτερή μας απόδοση. Προηγηθήκαμε σε μια δύσκολη στιγμή για τον αντίπαλό μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Δεν ξέρω ειλικρινά εάν αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Πήραμε το προβάδισμα και έπρεπε να το κρατήσουμε μέχρι τέλους», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Κάθε ομάδα πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια της. Οι παίκτες μου έχουν εμπειρία μόλις οκτώ μηνών στην Πρέμιερ Λιγκ. Δούλεψαν σκληρά και αξίζουν αυτά τα αποτελέσματα. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ. Εάν ο κόσμος πιστεύει ότι τα δύσκολα πέρασαν, κάνει λάθος».