Βαθμολογία

Έκανε την έκπληξη η Ομόνοια

Νίκη με σκορ 0-2 πήρε η Ομόνοια, απέναντι στους πρωτοπόρους του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, Αμπελόκηπους και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της.

Οι γηπεδούχοι αν και είχαν ευκαιρίες με τους Μπαμπατζιά, Ποντίκα και Δόνο στο πρώτο μέρος και με τον Ντε Λα Ρόσα στο δεύτερο, δεν κατάφεραν να καταφέρουν κάτι. Στο 20’ ο Γιαννακός, έκανε το 0-1 για την Ομόνοια, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι. Στην συνέχεια, ο Δημητρέλης, είχε κι αυτός δοκάρι με την σειρά του, με το σκορ να παραμένει στο 0-1 μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κυριακίδης, κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Δούρος, που σημείωσε το τελικό 0-2 για την ομάδα της Ομόνοιας.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Μπονόμι, Παπαδημητρίου(46’ Τσιόγκας), Δούκας(70’ Τσάκε Ερ.), Γούτος, Ποτόσογλου, Δόνος, Μπαμπατζιάς, Μαυροδήμος, Ντε Λα Ρόσα, Τσάκε Εν.(20’ Ποντίκας, λ.τ.), Τριτάρης Β.

Ομόνοια(Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Βαλιάκος(65’ Στραβελάς), Σέντζας, Αγγλόπουλος, Δούρος(85’ Πράτος), Μπίλλης, Πιτσίλκας, Γιαννακός, Κυριακίδης, Δημητρέλης(70’ Δραχαλίβας), Μπέτσης.

Διαιτητής: Τσιτρούλης Βοηθοί: Ντούρμα, Κοντοβασίλης.

Γιώργος Μητσιούλης