Βαθμολογία

Καραντώνης «SHOW»

Ο Τοξότης Λάρισας φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Χειμαδίου και ηττήθηκε με το ευρύ σκορ 1-5. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε σόου για έναν, αφού ο Καραντώνης Γιώργος σκόραρε 4 από τα 5 γκολ για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με πέναλτι του Σαπουνά στο 31’. Όμως στο 42’ ο Νούσιος Γ.Β. με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη αναλαμβάνει ο Καραντώνης Γιώργος με τέσσερα γκολ. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 47’ με δυνατό σουτ κάνοντας το 1-2. Στο 55’ πάλι με σουτ θα κάνει το 1-3.Στο 63’ θα κάνει χατ-τρικ και το 1-4 για την ομάδα του. Το τελικό 1-5 θα το κάνει με πέναλτι που κέρδισε ο Τσιάκας στο 74’.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής (66′ Σταυρόπουλος), Δήμου (60′ Μαλάκος), Τάκε, Κορομηλάς, Σαπουνάς, Νταναβάρας, Τσούτσος, Δημητρόφ, Τσέλα, Ζαχαράκης

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Θανάσης Κολονιώτης): Γεωργάκας, Παλικάρης, Καραντώνης Λευτ., Σεβδαλής, Τόπης (83′ Νούσιας Β. Δ.), Γκοργκόλης, Καραντώνης Γιωρ., Μπλάνας, Κοντογιάννης (59’ Λίταινας), Νούσιος Β.Γ., Τσιάκος (82′ Νούσιος Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Νταντάλης, Μουτσουρούφης.

Βασίλης Παπαχατζής