Βαθμολογία

Άνετα το Πουρνάρι

Εύκολο απόγευμα είχε η Αναγέννηση Πουρναρίου αφού κέρδισε τον Π.Α.Ο Καλαμακίου με 3-1. Έτσι το Καλαμάκι μένει πίσω στον αγώνα για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 17’ με σουτ του Τσιαμούρα μέσα από την περιοχή. Στο 35’ ο Συράκης θα κάνει μια φανταστική απόκρουση στην κεφαλιά του Κρητικού Θεόφιλου κρατώντας έτσι το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα έμεινε ίδια. Η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε και έτσι έφτασαν και στο 2ο γκολ. Ο Μπούφης με ατομική ενέργεια και με πλασέ με το αντίθετο πόδι έκανε το 2-0 στο 65’. Στο 70’ ο Τατίας έχασε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του αλλά αστόχησε σε τετ-α-τετ. Στο 80’οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 2-1 με κεφαλιά του Σφέτσιου Αλέξανδρου μετά από σέντρα του Ντινούλη. Το τελικό 3-1 θα το κάνει ο Βασίλεφ στο 90’ με δυνατό σουτ.

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Παπαρίσης, Ζαϊρές, Δημουλός (60’ Γκάντογλου), Πατσώνης, Κρητικός Θεοφ., Κρητικός Θωμ., Τατίας, Βασίλεφ, Ζιούστης, Μπούφης (87’ Κακαγιάννης), Τσιαμούρας (75’ Ντίνας).

Π.Α.Ο Καλαμακίου (Στέλιος Λιώρας): Συράκης, Καράτζιος Θωμ., Ρόιδος (75’ Χριστόπουλος),Κωσταρέλας (75’ Κολοβός), Νταμήτρος, Καλόγηρος, Γούργος (50’ Ντινούλης), Καράτζιος Γρ., Φλαμούρ, Σφέτσιος Αλ., Σφέτσιος Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Κακάνης, Κόκκας.

Βασίλης Παπαχατζής