Βαθμολογία

Βροχή τα γκολ στο Αρμένιο

Το Αρμένιο φιλοξένησε την Ένωση Μελιάς και ηττήθηκε με 3-4. Με αυτή την νίκη η Μελιά μείωσε την διαφορά από το Αρμένιο στους δύο βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και σκόραραν πρώτοι. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ρακιντζόγλου με σουτ θα κάνει το 0-1. Η ισοφάριση θα έρθει δέκα λεπτά μετά. Ο Καψούρης θα βγάλει την σέντρα και ο Καμπάνας θα κάνει το 1-1, σκορ που άλλαξε στο 25’. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι μπροστά στο σκορ με τον Μητσάκο να κάνει το 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά. Μόλις στο 48’ ο Ρενάτο με μία «οβίδα» από τα 35 μέτρα θα κάνει το 2-2. Στο 55’ η Μελία πάλι πήρε κεφάλι στο σκορ, αυτή την φορά με τον Παγονόπουλο κάνοντας έτσι το 2-3. Οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» την νίκη στο 70’ όταν ο Μητσάκος σκόραρε με διπλή προσπάθεια. Το πρώτο του σουτ θα βρει το δοκάρι και ο ίδιος θα πάρει την απόκρουση για το 2-4. Το τελικό 3-4 θα το κάνει ο Χιούσα στο 85’ με ωραία ατομική προσπάθεια.

Δήμος Αρμενίου (Γιώργος Κουτέρης): Μπουράτης, Ψαρράς, Ρουμπιές, Γιαλούχος, Ρενάτο, Χιούσα, Καψούρης (46’ Καραδημήτρης), Καμπάνας, Παπαδημητρίου Α. (80’ Παπαδημητρίου Τ.), Καραμπουτάκης, Παπαϊωάννου.

Ένωσις Μελίας (Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Νταλαμπύρας, Κολοβός, Ράτζας, Παπαγεωργίου, Κόγιος, Αγγελόπουλος, Παναγόπουλος, Χατζόπουλος, Ρακιτζόγλου, Μιτσάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Κυρίτσης, Δεληγιάννη Αλ.

Βασίλης Παπαχατζής