Βαθμολογία

Ζακυνθιακός: «Από καρδιάς καλή επιτυχία στη Ζάκυνθο»

Στη «μάχη» των πλέι άουτ ρίχνεται την Κυριακή (26/4) η Ζάκυνθος, η οποία υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα στο πλαίσιο της πρεμιέρας. Ο Ζακυνθιακός, ο οποίος εκπροσωπεί το νησί στη Γ’ Εθνική, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «κυανοκίτρινους». Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ εύχεται από καρδιάς καλή επιτυχία στη μεγάλη ομάδα του νησιού μας, τον ΑΠΣ Ζάκυνθος στους αγώνες κατάταξης για την παραμονή στην Β΄ Εθνική«.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ζακυνθιακού που έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν, αφού η ομάδα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη Γ’ Εθνική, προσκαλεί ποδοσφαιριστές είτε έμπειρους, είτε νεαρούς, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο ρόστερ, να πάρουν μέρος στις προπονήσεις, που θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο της Λιθακιάς.

«Ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός προσκαλεί όσους ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας, οι οποίες πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο της Λιθακιάς και ώρα 15:30. Η παραπάνω ανακοίνωση απευθύνεται είτε σε έτοιμους, είτε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να αποκτηθούν από το σύλλογο ως εκπαιδευόμενοι», ανέφερε η ανακοίνωση.