Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Δεν χάνω συνέχεια από τον Μουρίνιο»

Μήπως ήρθε ο καιρός να σταματήσει το αρνητικό του σερί όταν συναντά τον Ζοσέ Μουρίνιο; Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, αν και ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως, ενόψει του ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι, η προσωπική του «κατάρα» μπορεί να σπάσει!  

Το Λονδρέζικο ντέρμπι είναι κλέβει την παράσταση αυτό το σαββατοκύριακο, όπως και η μάχη των πάγκων. Στη μία ο Αρσέν Βενγκέρ στην άλλη ο Ζοσέ Μουρίνιο. Η αλλιώς, ο κόουτς με τις μηδέν νίκες, ενάντια στον μεγαλύτερο εφιάλτη του! Απολύτως φυσιολογικά, λοιπόν, ο προπονητής των «κανονιέρηδων» ρωτήθηκε για την αδυναμία του- στα δώδεκα ματς που έχει δώσει ως αντίπαλος του Πορτογάλου (7 ήττες, 5 ισοπαλίες)- να πανηγυρίσει τη νίκη. Η απάντησή του;

«Νομίζω ότι δεν χάσαμε και στα δώδεκα ματς. Ήμασταν κοντά σε νίκες. Το αποτέλεσμα του ερχόμενου ντέρμπι θα εξαρτηθεί από την εμφάνιση των δύο ομάδων εκείνη τη μέρα. Είμαστε σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε την Τσέλσι στην έδρα μας. Ξέρουμε τα δυνατά της σημεία».

Συγκεκριμένα, για τη θυελλώδη σχέση του με τον Μουρίνιο, δεν θέλησε να απαντήσει: «Δεν θα μιλήσω για αυτό. Το μόνο που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να δει ένα σπουδαίο ματς. Δεν έχει να κάνει με τη σχέση των δύο προπονητών».