Βαθμολογία

Παππάς, έως το 2018

Οι τελευταίες του εμφανίσεις, ήταν η αφορμή. Η αιτία που έκανε τους διοικούντες του Παναθηναϊκού να καλέσουν τον Νίκο Παππά και να του ζητήσουν να επεκτείνει τη συνεργασία με την ομάδα, ήταν τα όσα προηγήθηκαν όλη την αγωνιστική περίοδο. Την πρώτη αγωνιστική περίοδο, με ρόλο και λεπτά συμμετοχής, σε ομάδα όπως του βεληνεκούς των "πρασίνων".

Ο ΠΑΟ λοιπόν, ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ πως η έκπληξη που επιφύλαξε για σήμερα (22/4) ήταν η διετής επέκταση, στο συμβόλαιο του 24χρονου γκαρντ, ανήμερα της ανάδειξης του ως MVP της τρίτης αγωνιστικής στα playoffs. Το πρώτο που είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, έληγε το 2016. Πλέον, οι δυο τους θα προχωρήσουν παρέα έως το 2018.

"Ήταν μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο και αισθάνομαι δικαιωμένος για τη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του. Ο επόμενος στόχος είναι να καθιερωθώ και να σταθεροποιηθώ σε αυτό το επίπεδο. Και φυσικά, οι τίτλοι με τον Παναθηναϊκό" εξήγησε στις πρώτες του δηλώσεις ο 25χρονος γκαρντ.