Βαθμολογία

Τουρέ: «Σαν μέντορας για μένα ο Μαντσίνι»

Ο Γιαγιά Τουρέ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του όταν ρωτήθηκε για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, την ώρα που τα δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον Ιταλό κόουτς πρόθυμο να κάνει τα πάντα για να πάρει στην Ίντερ τον πρώην ποδοσφαιριστή του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Τους τελευταίους μήνες εγείρονται συνεχώς ερωτηματικά για το μέλλον του 32χρονου μέσου, ειδικά από την στιγμή που οι εμφανίσεις του με τους «πολίτες» δεν είναι όσο ικανοποιητικές ήταν στο παρελθόν.

Ο ατζέντης του δεν σταματά να «χτυπάει» τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και να ρίχνει λάδι στην φωτιά για τον πελάτη του, ενώ από την πλευρά της Ίντερ εκφράζεται συχνά-πυκνά έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

«Κανένα χρηματικό ποσό δεν θα με κάνει να μείνω σε έναν σύλλογο εάν αισθάνομαι ότι δεν ανήκω πλέον εκεί ή εάν δεν υπάρχει καμία δοκιμασία για μένα εκεί. Έρχεται η στιγμή που οι αριθμοί δεν παίζουν ρόλο. Θα ήταν άδικο από μέρος μου.

Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω απ’ όσα ξέρετε εσείς για το μέλλον μου γιατί πάντα θα πάω εκεί που μου προσφέρονται νέες δοκιμασίες. Αυτή είναι η φύση μου ως ποδοσφαιριστής. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά σε έναν σύλλογο, αυτοί που κατηγορούνται περισσότερο είναι οι παίκτες-κλειδιά» ανέφερε από την πλευρά του ο Ιβοριανός και προσέθεσε: «Ο Μαντσίνι είναι σαν μέντοράς μου. Περνούσα υπέροχα όταν ήταν εδώ, όπως μ’ αρέσει να παίζω και σήμερα για την Σίτι».