Βαθμολογία

Ανανέωσε ο Σμόλινγκ

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται έως το καλοκαίρι του 2019 ο Κρις Σμόλινγκ! Ο 25χρονος αμυντικός έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι» και τον κρατά στο «Ολντ Τράφορντ» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που είχε δώσει «πάτημα» για διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Άγγλου αμυντικού, από τη στιγμή που δεν είχε υπάρξει συμφωνία.

Όλα αυτά όμως τελείωσαν το απόγευμα της Τρίτης (21/4), με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει και επίσημα τη νέα της συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από το 2010, έχοντας 147 εμφανίσεις και 9 γκολ.

«Ο Κρις έχει βελτιωθεί και εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό το σύντομο διάστημα που βρίσκομαι εδώ. Είναι βασικό στέλεχος της ομάδας, συμπεριφέρεται απόλυτα επαγγελματικά και έχει καταφέρει να πετύχει και κάποια σημαντικά γκολ. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο» ανέφερε αμέσως μετά τις ανακοινώσεις ο Λουίς Φαν Χάαλ.

«Νιώθω ενθουσιασμένος που υπέγραψε το νέο μου συμβόλαιο. Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο. Υπό τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ έχουμε βελτιωθεί μέσα στη σεζόν. Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι αυτήν την περίοδο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαστε αποφασισμένοι να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει και να είναι ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο» δήλωσε από την πλευρά του ο Σμόλινγκ.